Rendelés leadása:

Rendelésed bármikor leadhatod weboldalunkon 0-24 óra között. Feldolgozása a megrendelés utáni első munkanapon történik. Itt láthatsz egy rövid videót a rendelés menetéről:

Fizetés:

A megrendelt termékek árát online banki átutalással vagy banki befizetéssel (OTP bank) tudod kiegyenlíteni. Az ehhez szükséges adatokat a rendelés után azonnal megkapod.

Közlemény: Minden esetben a közlemény rovatba írd be a MEGRENDELÉS számát. Ha elfelejted, írj nekünk egy e-mailt, hogy milyen névről utaltál + a rendelésed számát.

Euróban és forintban is érkezhet az utalásod, banki befizetésed. Érdemes arra figyelni, hogy az eurós utalás beérkezése kb. 1-2 munkanap.

Szállítás:

PDF / online tréning esetén nincs szállítás, a terméket a befizetés beérkezését követő 1-2 munkanapon belül kapod meg (átlagban 1 nap) egy e-mail-es értesítés keretében. Érdemes megnézned a SPAM/ PROMÓCIÓS mappád is, ha eltelt már 2-3 nap.

Könyv rendelése esetén az utalás, befizetés beérkezését követően belföldre 2-4 munkanapon (átlagban 2 munkanap) belül szállítja a Magyar Posta ajánlott levélként.

Külföldre 3-6 munkanap (átlagban 3) alatt érkezik meg a könyved ajánlott levélként.

Ha a rendelt könyvedhez hanganyag is tartozik, azt mindig e-mailben vagy a weboldalra történő belépés során kapod meg. De erről e-mailben értesítünk.

Fontos! Amennyiben a fent leírt időintervallumon belül nem érkezik meg az ajánlott leveled, érdeklődj a helyi postán. Itt a feladás helyén nem tudunk információt szerezni, ezért fontos, hogy mindenképp látogass el a hozzád legközelebb eső postára, hiszen sok esetben napok óta ott van már a könyved. Ha nem talál otthon a helyi postai alkalmazott, és esetleg értesítőt sem hagy, sajnos visszaküldésre kerül a könyved, s ilyen esetben nagyon hosszú lesz a rendeléstől a kézhezvételig tartó időszak (akár 30-40 munkanap is lehet). Érdemes előre jelezni a kézbesítőnek, hogy levelet vársz. 🙂

A szállítás átlagos ára Magyarországra 1 db könyv esetében 2022. július 1-től 975 forint, míg külföldre 3.730 forint. Több könyv esetén a csomag / levél tömegének megfelelően változik, de ezt a rendelés során a rendszerünk előre kikalkulálja Neked. További információ a postázási költségekről EZEN AZ OLDALON oldalon érhető el.

Van még kérdésed?

Szállítással, megrendeléssel kapcsolatos kérdésed esetén állunk rendelkezésedre az info@lerndeutsch.eu címen vagy IDE kattintva.