Rendelés leadása:

Rendelésed bármikor leadhatod weboldalunkon 0-24 óra között. Feldolgozása a megrendelés utáni első munkanapon történik.

Fizetés:

A megrendelt termékek árát online banki átutalással vagy banki befizetéssel (OTP bank) tudod kiegyenlíteni. Az ehhez szükséges adatok:

BANK neve:OTP bank
Név: Czímer Zoltán E.V
Számlaszám: 11773322-21671881-00000000
IBAN: HU12 11773322-21671881-00000000
BIC/ SWIFT kód:OTP VHUHB
Közlemény:a megrendelés száma

Közlemény: Amennyiben nem a Te nevedről érkezik az utalás, a közlemény rovatba írasd be a teljes neved.

Euróban és forintban is érkezhet az utalásod, banki befizetésed. Érdemes arra figyelni, hogy az eurós utalás beérkezése kb. 2-3 munkanap. Ha szeretnéd mielőbb megkapni a terméket, akkor e-mailben küldd át a scannelt / lefényképezett / screen képet az utalás megtörténtéről az info@lerndeutsch.eu címre.

Szállítás:

PDF / online tréning esetén nincs szállítás, a terméket a befizetés beérkezését követő 1-4 munkanapon belül kapod meg (átlagban 2 nap) egy e-mail-es értesítés keretében.

Könyv rendelése esetén az utalás, befizetés beérkezését követően belföldre 2-6 munkanapon (átlagban 3 munkanap) belül szállítja a Magyar Posta ajánlott levélként.

Külföldre 3-10 munkanap (átlagban 4) alatt érkezik meg a könyved ajánlott levélként.

Ha a rendelt könyvedhez hanganyag is tartozik, azt mindig e-mailben vagy a weboldalra történő belépés során kapod meg.

Fontos! Amennyiben a fent leírt időintervallumon belül nem érkezik meg az ajánlott leveled, érdeklődj a helyi postán. Itt a feladás helyén nem tudunk információt szerezni, ezért fontos, hogy mindenképp látogass el a hozzád legközelebb eső postára, hiszen sok esetben napok óta ott van már a könyved. Ha nem talál otthon a helyi postai alkalmazott, és esetleg értesítőt sem hagy, sajnos visszaküldésre kerül a könyved, s ilyen esetben nagyon hosszú lesz a rendeléstől a kézhezvételig tartó időszak (akár 30-40 munkanap is lehet). Érdemes előre jelezni a kézbesítőnek, hogy levelet vársz. 🙂

A szállítás átlagos ára Magyarországra 1 db könyv esetében 2020. január 1-től 795 forint, míg külföldre 3150 forint. több könyv esetén a csomag / levél tömegének megfelelően változik, de ezt a rendelés során a rendszerünk előre kikalkulálja Neked. További információ a postázási költségekről EZEN AZ OLDALON oldalon érhető el.

Van még kérdésed?

Szállítással, megrendeléssel kapcsolatos kérdésed esetén állunk rendelkezésedre az info@lerndeutsch.eu címen vagy IDE kattintva.