PRÉMIUM PRIVÁT NYELVÓRÁRA jelentkezés


Órákat hétfőtől csütörtökig, 08:00-17:00 között tudok tartani.

Mi történik jelentkezésed után?


  • E-MAILT kapsz tőlem

  • IDŐPONTOT egyeztetünk

  • BÉRLETET tudsz vásárolni

  • Megtartjuk az ELSŐ ÓRÁD

Mit is ad Neked egy online óra?

1. Videókamera

Látjuk egymást videó segítségével, így  sokkal személyesebbé válnak az online órák. De mégis irtó kényelmes lesz, hogy nem kell utaznod és a saját kanapédról tanulhatsz. 

3. Könyv nélkül is

Nálam nem feltételen kell egy könyvhöz ragaszkodnod: rengeteg plusz anyag, videó, fotó, hanganyag segíti a fejlődésed. Számos saját anyagom van, ami támogatni fog a gyors és hatékony fejlődésben.

5. Flexibilitás

Nem kell hónapokra előre egyeztetni az órák időpontjait, elég, ha egy hétre előre megbeszéljük. Ideális, ha változó időbeosztásban dolgozol. 

2. Saját szótár

Saját, egyénre szabott szótárad lesz, amit évekig visszanézhetsz, ha a Skype programot választod a tanuláshoz. De szívesen oktatok Zoom, Messenger, Viber, WhatsApp programokkal is. 

4. Aktualitás

Nemcsak a könyv anyagait vesszük, hanem szívesen használok online anyagokat: gyakorlatok, tesztek, cikkek, videók, hírek feldolgozása is hatékony a tanulásod folyamán. 

6. Online gyakorlatok

Számos online feladatot, gyakorlatot fogunk megoldani. Természetesen nem maradnak el az írásos feladatok sem, hiszen nagyon fontos a tanulás során, hogy kézzel is írj.

Akik már velem tanultak, ezt gondolják:

Image
Image

Image
Image
Image

Image
Image
Image

Ha szeretnél online magánórámon tanulni, JELENTKEZZ itt: