Ilyen egy hatásos bemutatkozás a nyelvvizsgán!

Szinte minden nyelvvizsga szóbeli részén kérik, hogy mutatkozz és mondj magadról pár mondatot. Ez már nem egy nagy titok. 🙂 Akkor meg miért ne lehetne erre úgy felkészülni, hogy az teljesen pacek legyen?

Tök mindegy, hogy online vagy személyesen vizsgázol, a bemutatkozás akkor is része lesz a nyelvvizsgának. De mit mondj magadról? És mit NE? Vannak olyan témák, amit inkább kerülnöd kéne?

De miért is olyan fontos, hogy jól sikerüljön ez a kezdő, pár perces rögtönzött standupod, ha nem is minden vizsgán értékelik? (B2, C1 szinten már biztosan nem értékelik, B1-es nyelvvizsgákon van, hogy a részletes bemutatkozás is egy értékelt vizsgarész lesz)

15 éve vagyok aktív vizsgáztató, hallottam már jópár bemutatkozás. Így összeállítottam Neked azokat a témákat, melyekről mindenképp beszélj az “önfényezésed” 😀 során. Na és persze azokat is, amiről NEEE!

#német​ #némettanulás​ #nyelvtanulás​ #németleckék​ #nyelvvizsga​ #németonline​ #onlinetanulás​ #némettanár​ #tanulás​ #németnyelv​ #czímerzoli #vizsga #zimmeronline #b1 #b2 #c1 #nyelvtan #vizsga