Hogyan válaszd ki a számodra legkönnyebb nyelvvizsgát?

A nyelvvizsgák piacán számtalan lehetőséged van már, hogy a számodra leginkább megfelelő vizsgát válaszd.

A paletta elég színes: pl. 2020-ban megjelentek az online vizsgák, így már földrajzi helytől függetlenül is tudsz válogatni. Vannak otthoni nyelvvizsgák, melyeket a saját szobádból tudsz letenni. Léteznek olyanok is, ahol használhatsz szótárt, vagy épp a saját haveroddal közösen vizsgázhatsz a szóbelin.

Vizsgáztatóként gyakran kapom meg azt a kérdést, hogy szerintem melyik a legkönnyebb nyelvvizsga. Amire mindig azt válaszolom, hogy egységesen, mindenki számára könnyű vizsga nincs, de olyan van, ami épp számodra lesz a legkönnyebb. Ezért mielőtt beadnád a jelentkezésed, érdemes végiggondolni a videómban található kategóriákat, hiszen nagyon nem mindegy, hogy egy szuper sikerélménnyel vagy egy csalódással zárod az első vizsgaélményed.

Ezért is készítettem ezt a videót, amiben összefoglaltam a legfontosabb tudnivalókat a jelenlegi német nyelvvizsgák kapcsán:

Próbavizsgáznál? Nézd meg ITT, hogy milyen módon tudsz próbavizgsát tenni.

#német​ #némettanulás​ #nyelvtanulás​ #németleckék​ #nyelvvizsga​ #németonline​ #onlinetanulás​ #némettanár​ #tanulás​ #németnyelv​ #czímerzoli #vizsga #zimmeronline #b2 #nyelvtan #vizsga