A MINITRÉNING 8 videójában ezekkel a témákkal fogsz találkozni:

1. Hogyan tanulj németet? Miért pont így? Mi az alapja a németnek? Egy rövid bevezető, ami ráhangol akkor is, ha egyébként UTÁLOD a németet. Megmutatom, hogy mégis lehet tanulni ezt a nyelvet is. 😉


2. A beszéd legfontosabb alapja a szókincs. A szókincs szükséges része az IGÉK RAGOZÁSA. Enélkül nem tudunk elindulni, sőt száguldani, mint egy gepárd! Csak 6 lépés, és máris Tiéd a fél világ!


3. Két UFÓ ige (haben, sein), melyet a mondatok 61%-ban használunk. Miért ne érné meg őket alaposan megtanulni, ha ilyen jó hozamuk van? 😉


4. MONDATOK. A beszéd fő elemei. Azonnal képes leszel beszélni, ha megnézed a videót, és megoldod a gyakorlatokat hozzá. Pár alapelv, és több tízezer mondatot tudsz alkotni. Jó üzlet, nemde?!


5. KÉRDEZZ! Eljött az idő, hogy átformáljuk az alapvető mondatokat, melyeket már szuperül tudsz használni, ha önállóan beszélnél. KÉRDÉSEKKEL sokkal többet tudsz majd: másokkal szituációkba keveredni, érdeklődni, véleményt formálni, BESZÉLNI!


6. Még több kérdés: ha épp a munkádról beszélnél, vagy szimplán hétköznapi tevékenységekről, feltétlen szükséged lesz ezekre a kérdésekre is.


7. Mondj NEMET! Hogy hogyan? A videóból megérted, miként kell tagadni. Képes leszel nemet mondani, válaszolni, reagálni mindenféle kérdésre.


8. MONDATOK 2: Hogyan építsd fel a beszéded olyan módon, hogy kevés tudással, minimális tudással is képes legyél rengeteg mondat alkotására? Hogyan kamatoztasd a jelenlegi tudásod? Miként fogod megtriplázni a jelenlegi tudásod?