EZEN múlik a siker!

13 éve vagyok TELC vizsgáztató, egyéb, mindösszesen 12 vizsgáztató képesítésem mellett.
Láttam már számtalan sok szép vizsgát,? és számos kevésbé jól sikerültet.?
Aminek nem feltétlen az volt az OKA, hogy nem tudott a vizsgázó az adott szinten. ? HÁT AKKOR MI? Gondolod épp…?
Hát az, (háttal nem kezdünk mondatot, na mindegy.)hogy sokan úgy jelennek meg a vizsgán, hogy még életükben nem láttak tesztlapokat, vagy épp nem gyakorolták a levélírást, szóbeli feladatokat stb.
Ha ez meg is volt, sajnos nem elég, hogy valaki egy hiper-szuper nyelvtanárhoz jár, ha nem ismeri magának a vizsgarendszernek a sajátos elvárásait ő vagy a tanára.


PL: ?Hány szempontról kell írnom? ?Mit értékelnek nyelvhelyesség gyanánt? ?Milyen témát válasszak, ha van lehetőség választani? ?Mitől lesz B2 a B2, és nem B1? ?Mit pontoznak? Adnak félpontot? Adnak pluszpontot? Stb.
Pont ennek elkerülése végett dolgoztam ki a TELC levélíró tréningem, ahol minderre választ kapsz,s kezed ? fogva vezetlek végig a levélírás ? minden egyes fortélyán, valamint ZÁRÁSKÉNT ÉRTÉKELEM és PONTOZOM, JAVÍTOM a saját leveled! Egy olyan visszajelzést kapsz,amivel már tisztában leszel a jelenlegi tudásoddal! Vizsga előtt ezt a tréninget kötelezővé tenném, mert látom, hogy gyakran “CSAK EZEN MÚLIK”, hogy nem vagy képben dolgokkal… és a tanárod se…? Hát mire vársz? (A francba, még egy hát…na izé. Mindegy.) Vágj bele az ONLINE, bárhonnan végezhető LEVÉLÍRÓ tréningembe,ha nem akarsz elhasalni!

?A TRÉNINGÉRT KATT IDE! ?