EZEN múlik a siker!

13 éve vagyok TELC vizsgáztató, egyéb, mindösszesen 12 vizsgáztató képesítésem mellett.
Láttam már számtalan sok szép vizsgát,😍 és számos kevésbé jól sikerültet.😫
Aminek nem feltétlen az volt az OKA, hogy nem tudott a vizsgázó az adott szinten. 😱 HÁT AKKOR MI? Gondolod épp…🤓
Hát az, (háttal nem kezdünk mondatot, na mindegy.)hogy sokan úgy jelennek meg a vizsgán, hogy még életükben nem láttak tesztlapokat, vagy épp nem gyakorolták a levélírást, szóbeli feladatokat stb.
Ha ez meg is volt, sajnos nem elég, hogy valaki egy hiper-szuper nyelvtanárhoz jár, ha nem ismeri magának a vizsgarendszernek a sajátos elvárásait ő vagy a tanára.


PL: 🚩Hány szempontról kell írnom? 🚩Mit értékelnek nyelvhelyesség gyanánt? 🚩Milyen témát válasszak, ha van lehetőség választani? 🚩Mitől lesz B2 a B2, és nem B1? 🚩Mit pontoznak? Adnak félpontot? Adnak pluszpontot? Stb.
Pont ennek elkerülése végett dolgoztam ki a TELC levélíró tréningem, ahol minderre választ kapsz,s kezed 🤲 fogva vezetlek végig a levélírás 📩 minden egyes fortélyán, valamint ZÁRÁSKÉNT ÉRTÉKELEM és PONTOZOM, JAVÍTOM a saját leveled! Egy olyan visszajelzést kapsz,amivel már tisztában leszel a jelenlegi tudásoddal! Vizsga előtt ezt a tréninget kötelezővé tenném, mert látom, hogy gyakran “CSAK EZEN MÚLIK”, hogy nem vagy képben dolgokkal… és a tanárod se…😱 Hát mire vársz? (A francba, még egy hát…na izé. Mindegy.) Vágj bele az ONLINE, bárhonnan végezhető LEVÉLÍRÓ tréningembe,ha nem akarsz elhasalni!

📩A TRÉNINGÉRT KATT IDE! 📩