Azok a fránya módbeli segédigék! – ingyenes live tréning

Szia! 

Ennek az űrlapnak a kitöltésével tudsz részt venni  2023. január 25-én, 18.00-tól A módbeli segédigék rejtélyes TITKAI c. ingyenes, live tréningemen. 

Miről lesz szó a közel 90 perces tréningen?

Mitől segédigék a módbelik? Mi az igazi jelentésük? Miért rejtélyes a ragozásuk?Hogyan alkotunk mondatokat módbelikkel? Mi lesz a helyzet a kérdésekkel? Állhatnak ők önállóan is?

KÉRDEZZ-FELELEK! is lesz a végén!

Itt egy rövid videó, miről is lesz szó a tréningen:

Hol lesz? 

A saját otthonodban. Nyugi, nem megyünk mind oda, szimplán online lesz, így a kedvenc asztalodtól, székedből nézheted végig. Fontos, hogy a Facebook-on, egy erre a célra külön létrehozott zárt csoportban lesz. Tehát csak az tud részt venni a tréningen, akinek van FB profilja, vagy lesz olyan gyors, hogy addig csinál egyet. 🙂 

Jelentkezni január 20-ig tudsz, de maximum 100 főt várok. Legutóbbi ingyenes tréningemre 212 fő jelentkezett. Így jobb, ha mielőbb biztosítod a helyed. 

Január 23-án küldöm ki e-mailben a live élő tréning pontos elérhetőségét. (figyeld a promóciók és a spam mappádat is ezen a napon!) A zárt csoportba 24-én éjfélig tudsz majd belépni, A TRÉNING NAPJÁN MÁR NEM!

Én már nagyon várom, hogy végignézzük, mi is a helyzet a módbeli segédigékkel! 😉

Jössz, ugye? 🙂 Zoli, a te német nyelvtanárod

A tréningen való részvételhez hiánytalanul töltsd ki ezt az űrlapot: