Miért kell SZAVAK helyett MONDATOKBAN tanulni? ?

Nos, a válasz egyszerű:

?hogy megkönnyítsd a saját magad dolgát!
Na nem akkor, amikor épp tanulsz, mert izolált szavak helyett mondatokat tanulni jóval több meló, energia. ?DE! ?Ez élesben kamatoztatja is magát!?


Amikor ott állsz a beszédpartnered előtt, és végre nem makogsz,?öööözől,?irulsz-pirulsz,?hanem VÉGRE BESZÉLSZ! (+ normális a tempód is, nem zár be az éjjel-nappali, mire végre mondatot hall tőled… 😉 )
A mondatban található mintákat, modelleket könnyen át tudod alakítani a saját szád íze szerint, és az aktualitásoknak megfelelően.


Ezért tartalmaz az SOS túlélőcsomagom leírt (PDF ÉS NYOMTATOTT KÖNYV) és kimondott (HANGANYAG) 600+ MONDATOT. Mire a szavakból mondatot varázsolsz, édesapád is megszül. ?Egyszerűen stresszhelyzetben nem megy a gyors mondatalkotás!!!


PL: essen Megtanulod, hogy Was isst du zum Frühstück?, mint mintamondat.
Ha nem tanulod meg, akkor cseszheted, hiszen figyelned kell1. a ragozásra (nem esst du)2. mondatszórendre (kérdés?!)


Vagy épp a zum Frühstück: das Frühstück. OK, na de tovább? Reggelire. Nem an, nem auf. Hanem zu. És akkor az agyadban szépen végigpörgeted laza 12 perc alatt, hogy ez akkor ZU+ DATIV. De mi az a dativ? Mit kezdjek a das-sal? stb stb stb… És már rég ott hagyott bármilyen jóérzésű emberke.
Látod, leírni és olvasni is egy időrablás. ?
SZÓVAL!


Ha Te is úgy érzed, VÉGE a töketlenkedésnek,SZÜKSÉGED van hasznos, hétköznapi helyzetekben HASZNÁLHATÓ MONDATOKRA, KATT IDE .