Rendelés leadása:

Rendelésed bármikor leadhatod weboldalunkon 0-24 óra között. Feldolgozása a megrendelés utáni első munkanapon történik. Itt láthatsz egy rövid videót a rendelés menetéről:

Fizetés:

A megrendelt termékek árát online banki átutalással vagy banki befizetéssel (OTP bank) tudod kiegyenlíteni. Az ehhez szükséges adatokat a rendelés után azonnal megkapod, de itt is láthatod:

BANK neve:OTP bank
Név: Czímer Zoltán
Számlaszám: 11773322-21671881-00000000
IBAN: HU12 117733222167188100000000
BIC/ SWIFT kód:OTP VHUHB
Közlemény:RENDELÉSI szám (ötjegyű)

Közlemény: Minden esetben a közlemény rovatba írd be a MEGRENDELÉS számát. Ha elfelejted, írj nekünk egy e-mailt (info@lerndeutsch.eu), hogy milyen névről utaltál + a rendelésed számát.

Euróban és forintban is érkezhet az utalásod, banki befizetésed. Érdemes arra figyelni, hogy az eurós utalás beérkezése kb. 1-2 munkanap.

Szállítás:

PDF / online tréning esetén nincs szállítás, a terméket a befizetés beérkezését követő 1-2 munkanapon belül kapod meg (átlagban 1 nap) egy e-mail-es értesítés keretében. Érdemes megnézned a SPAM/ PROMÓCIÓS mappád is.

Könyv rendelése esetén az utalás, befizetés beérkezését követően belföldre 2-4 munkanapon (átlagban 3 munkanap) belül szállítja a Magyar Posta.

Külföldre 5-9 munkanap (átlagban 7) alatt érkezik meg a könyved elsőbbségi küldeményként.

Ha a rendelt könyvedhez hanganyag is tartozik, azt mindig e-mailben vagy a weboldalra történő belépés során kapod meg. De erről is e-mailben értesítünk.

A szállítás ára Magyarországra 1 db könyv esetében 2024. januér 1-től 690 forint, míg külföldre 2.805 forint. Több könyv esetén a csomag / levél tömegének megfelelően változik, de ezt a rendelés során a rendszerünk előre kikalkulálja Neked. További információ a postázási költségekről EZEN AZ OLDALON oldalon érhető el.

Van még kérdésed?

Szállítással, megrendeléssel kapcsolatos kérdésed esetén állunk rendelkezésedre az info@lerndeutsch.eu címen vagy IDE kattintva.